Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Nieuws

Laatste nieuwtjes, wijzigingen of tips:

(Vakantie)sluiting

Het is voorjaar, ook ik heb mijn vakantie weer in de planning staan. De praktijk is deze zomer vanwege vakantie 2x 2 weken gesloten:

- 11 juli tot en met 22 juli 2022 &
- 22 augustus tot en met 2 september 2022

De mail wordt wel gelezen, maar mogelijk wat later beantwoord. 

 

Voorgenomen tariefverhoging in 2023

Na jaren het zelfde tarief te hebben gehad, zal ik in 2023 mijn tarieven verhogen. De nieuwe tarieven worden:

€ 90 voor coaching/therapie overdag en €105 voor coaching/therapie in de avond. Supervisie (alleen overdag) €105 per sessie.

 

Studie

ik vind het belangrijk om mij te blijven ontwikkelen. Zowel voor mijzelf, als ook voor mijn cliënten. Daarom start ik in mei 2022 met een opleiding tot systeemspecialist.

Een systeemspecialist is systeemtherapeut die als aanvullende is opgeleid in vakgebieden zoals ervaringsgericht werken, filosofie, voice dialogue en bio-energetica.

Voor mij praktijk betekent dit dat deze om de week is gesloten op woensdag (uitgezonderd de vakanties) en ik op donderdagmiddag maar 1 client zal zien ipv 2, ivm thuisstudie.

Meer weten over het vak van systeemspecialist? https://systeemspecialist.com

 

Coronamaatregelen

Mijn praktijk is gewoon geopend tijdens de pandemie. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen. Als je zonder klachten bent, ben je welkom in mijn praktijk. 

Supervisie (studenten) rouwbegeleiding
Vanaf juli 2019 kunnen studenten van de basisopleiding Land van Rouw bij Ineke Vliem terecht voor supervisie. Studeer jij voor rouwbegeleider bij een ander opleidingsinstituut, maar heb je wel interesse in supervisie? Ook dan ben je welkom, mits jouw opleiding daarmee akkoord is.

Ook als je afgestudeerd bent en je wilt graag supervisie ontvangen ben je van harte welkom.

Privacy
Met de komst van de nieuwe AVG, de nieuwe wet op de privacy, heeft ook Praktijk Inham nieuwe privacyregels gepulbliceerd op de website. Hierbij een directe link:   Privacy

Nieuwsbrief
Meldt je nu aan mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwtjes van praktijk Inham en interessante artikelen automatisch in je mailbox! (max 4 keer per jaar) Of volg mijn Facebookpagina Praktijk Inham Best, waar ik ook interesante nieuwtjes of artikelen deel.

Waar is Inham te vinden?

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random