Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

wandelschoenen01Deze week staat de 3e themawandeling Rouw op je pad op het programma. Aanstaande vrijdagochtend, 20 december 2019,  ga ik een uur wandelen met mensen die te maken hebben met verlies van gezondheid. Op 10 januari 2020 wandelen we rond het thema echtscheiding. Het doel van deze wandelingen is om op een laagdrempelige manier ruimte te maken voor jouw verhaal. En heb je kans om met lotgenoten in contact te komen en uiteraard om met mij kennis te maken.
Bij verlies van gezondheid kun je denken aan...

...natuurlijk heeft iedereen een andere associatie bij verlies van gezondheid. Het is dan ook heel breed. Als ik terug kijk heb ik al met veel mensen gewerkt waarbij sprake was van verlies van gezondheid. Weet je, we hebben allemaal dromen en verlangens. Als je door een ziekte of ongeval je droom in duigen ziet vallen, dan moet je je toekomst opnieuw gaan vormgeven. Maar voor je dat kunt doen heb je eerst je verlies aan te kijken. En dat kan knap lastig zijn. Wees welkom om mee te wandelen, je verhaal te delen en je emoties ruimte te geven.

Op 10 januari staat het thema (echt)scheiding op de planning. Als je gaat trouwen of samenwonen doe je dit met de intentie dat het voor altijd is. Helaas blijkt dit niet altijd het geval te zijn.
Hoe heb jij afscheid genomen van je relatie? Hoe ga jij om met de gevoelens die daar bij horen? En als jullie kinderen hebben, hoe kan jij een nieuwe relatie aan gaan met de vader/moeder van jullie kinderen? Er komt zoveel bij kijken. Gespreksstof genoeg! Welkom om mee te wandelen met de Rouw op je pad wandeling rond het thema (echt)scheiding. 

 

Tijd: 10.30 -11.30 uur
Kosten: deelname is gratis.
Aanmelden: Meld je vooraf wel even aan, link naar contactpagina

#rouwopjepad #lotgenoten 

Toch liever een 1 op 1 gesprek of wandeling? Dat kan natuurlijk ook. Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek.