Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Ineke Vliem

Ineke Vliem

Ook ik weet hoe ingewikkeld en pijnlijk het is met verlies te leven en hoe overlevingsstrategieën steeds weer getriggerd kunnen worden.

Ik ben opgegroeid in een gezin met ouders met een groot hart. In ons gezin groeiden vele pleegkinderen op. Voor mij als jongste dochter was het daardoor een zoektocht naar mijn eigen plaats in het gezin.

Als volwassene wilde ik graag een eigen gezin. Helaas hebben mijn man en ik samen geen kinderen kunnen krijgen. Een groot onzichtbaar verlies...

Deze ervaringen onder ogen zien, te voelen en er leren woorden aan te geven hebben geholpen om in balans te komen. Daarnaast was het een grote inspiratiebron om mijzelf te gaan specialiseren als rouw en verliestherapeut. Ik heb hiervoor drie jaar lang een post-hbo opleiding tot rouwtherapeut gevolgd bij opleidingscentrum Land van Rouw.
Op dit moment vul ik mijn kennis en kunde aan met een opleiding tot systeemspecialist (verwachtte afstudering in mei 2024)

Mijn hele werkzame leven werk ik in de hulpverlening. Daarbij vind ik contact leggen en respect voor de ander belangrijk. 

 

Naast mijn eigen praktijk ben ik werkzaam als:

- Praktijkondersteuner GGZ 
- Freelance traumahulpverlener, EMDR therapeut en bedrijfsmaatschappelijk werker voor Emergenz.
- En als supervisor voor studenten van de opleiding “Land van Rouw’

 

Al met al een rugzak vol kennis en ervaring, die ik graag inzet om jou bij te staan met alles wat er is!

 

Lees hier de aanbevelingen die ik onlangs kreeg op LinkedIn:aanbeveling LinkedIn 2019

 

 

 

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random