Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Ineke Vliem

Een inham geeft je de mogelijkheid om even in de luwte te staan…
Zo ook bij Praktijk Inham: even in de luwte,
tijd voor jezelf om te ontdekken, wie je bent, wat je kan, wat je waarden zijn.

In de luwte is er ruimte voor jou, 
ik luister graag naar je en help je verder, zodat 

jij weet hoe je je weg weer kunt vervolgen in het leven.

Ineke Vliem
Inham is de praktijk van Ineke Vliem- Hamerslag. Ineke heeft vele jaren binnen de reguliere hulpverlening gewerkt, waarna ze haar eigen praktijk voor psycbhosociale hulpverlening is gestart.. Als basis hiervoor heeft ze de opleidingen HBO Maatschappelijkwerk- en dienstverlening en Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan. Daarnaast heeft ze vele korte en langere scholingen gedaan en ook de 2 jarige post-hbo opleiding Rouw en Verlies en het '3e jaar', de  therapeutische vervolgopleiding bij "Land van Rouw". Ze is ook opgenomen in het verwijsbestand (www.landvanrouw.nl) en is supervisor voor studenten van de opleiding Land van Rouw. Daarnaast krijgt ze zelf ook supervisie van Riet Fiddelaers-Jaspers.

Een greep uit de opleidingen nascholingen: NEI therapie, EFT, Gelaatkunde, NLP, wandelcoaching, wandelsportbegeleiding, Ik leer anders, training opvang na schokkende gebeurtenis, EMDR en werken vanuit de contextuele therapie met poppetjes (Verlies in beeld).

Ineke heeft inmiddels veel ervaring in het begeleiden van mensen heel veel verschillende mensen, met een diversiteit aan hulpvragen.
De rode draad hierbij is hoogsensitivieit, beelddenker en vragen op het gebied van rouw, verlies en trauma.

Naast haar eigen praktijk heeft Ineke veel ervaring opgedaan met mensen begeleiden bij verlies van gezondheid (als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis en revalidatiecentrum). Ze is ook werkzaam als praktijkondersteuner van de huisarts (POH-GGZ).  

Al met al heeft Ineke een rugzak vol kennis en ervaring, die ze graag inzet om jou te helpen!