Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Rouw op je pad

Verlies in coronatijd

Verlies in coronatijd - #rouwopjepad wandeling

Ben jij een dierbare verloren afgelopen jaar? Hoe heb jij dat ervaren? Hoe nam je afscheid, hoe kon jij je verdriet delen, waar vond jij troost en steun in? Of waar loop je nog nog tegen aan?
Rouwen is voor iedereen lastig, coronatijd maakt dat nog eens anders.

Nu de maatregelen toelaten dat er weer met 2 personen (exclusief begeleider) gewandeld mag worden wil ik de eerstvolgende rouw op je pad wandelingen daarom wijden aan dit verlies (in 2 groepjes van 2)

De rouw op je pad wandelingen zijn wandelingen met lotgenoten onder professionele begeleiding van mij als rouwtherapeut. Er is ruimte voor jouw verliesverhaal, voor herkenning, voor vragen en twijfels.

rouwopjepad verlies in coronatijd 

Wandel jij ook mee?

We wandelen ca 1,5 uur, met in achtneming van de coronamaatregelen, in het bos bij Joe Mann in Best. Je kunt kiezen uit de volgende data: 29 maart, 12 april en 19 april. We starten om 10.30 uur. Kosten voor deelname is € 32,50 per wandeling.

(De wandeling gaat door als er minstens 2 deelnemers zijn.)

Aanmelden doe je schriftelijk via het contactformulier, per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-39023792.

 

 U bent welkom om ook een individule wandelafspraak te maken. 

De vrijheid van de natuur