Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Verder zonder jou - cursus

‘Verder zonder jou’ is een cursus voor mensen die een dierbaar persoon hebben verloren. Deze cursus helpt je om je leven weer op orde te krijgen.

Leren verder leven

Wie rouwt, doet dat op z’n eigen manier en in z’n eigen tempo. Maar iedereen heeft te maken met verdriet en pijn. In 7 ontmoetingen staan zulke gevoelens centraal: afscheid (kunnen) nemen, emoties, reacties van de omgeving, lichamelijke klachten en persoonlijke ervaringen. Onder leiding van een rouwtherapeut wordt samen met lotgenoten gezocht naar herkenning, erkenning en steun. Dit zal jou helpen stap voor stap de weg vooruit te vinden.

Je kan je opgeven voor deze cursus als je een dierbaar persoon ontvallen is en je behoefte hebt om je verlies te delen met lotgenoten, maar wel onder begeleiding van een rouwtherapeut. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen (vaste groep voor de gehele cursus) zodat iedereen zich veilig kan voelen. Voorafgaande aan de cursus is er 1 individueel gesprek waarbij ruimte is voor jouw persoonlijke verhaal.

 

We komen 7 maandagen van 14.30-16.30 uur bij elkaar

Start 23 oktober 2023.

Kosten voor de training is € 475,– voor de hele cursus, incl materiaal en naslagwerk.

Locatie: Praktijk Inham, Goudenregen 10, 5682 EM Best

Opgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel 06-39023794