Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Weer met plezier naar school

 Ik ben met onze zoon (8) bij Ineke terechtgekomen omdat hij heel snel boos was en niet graag naar school wilde. Hij gaf aan altijd overal de schuld van te krijgen, terwijl de leraren aangaven dat ze hem niet in het bijzonder aanspraken.

Na het eerste gesprek was het voor Ineke duidelijk dat onze zoon hooggevoelig is. Hierdoor komen alle signalen extra bij hem binnen. "Niet doen" komt voor hem binnen als "Ik ben slecht".
Ineke heeft hem geleerd dat hooggevoeligheid een enorme gave is en dat je hiermee heel veel mooie dingen mee kunt bereiken. Nu kon hij ervaren dat zijn gevoeligheid niet meer slecht maar bijzonder is. Door goede tips van Ineke konden zowel wij als ouders, als ook de leraren hem op een andere manier aandacht geven. Hierdoor is hij meer zelfverzekerd geworden. Doordat de leraar hem nu iets anders benaderd, gaat hij weer met plezier naar school.

Het snel boos worden is nog wel lastig voor hem. Hij realiseert zich wel dat het gebeurd en dat hij zichzelf en anderen daarmee verdriet kan doen. Het blijft nog wel lastig voor hem om het altijd te handelen. Met de tips van Ineke, zowel voor hemzelf als voor ons als gezin, gaan we nu wel anders om met de boosheid. Hierdoor is het voor hem makkelijker om tot rust te komen.
Dank je wel Ineke dat je onze zoon en ons zo fijn hebt geholpen en nog steeds helpt !

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random