Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Ouders van 3 hoogbegaafde kinderen

Wij zijn ouders van drie kinderen, twee meiden van 12 jaar en 10 jaar en een zoon van 6 jaar. 
Met onze dochters zijn we bij NEI coach Ineke geweest. In het begin een beetje onwennig en ook sceptisch. Het komt toch wat zweverig over dat contact met het onderbewuste van ons en van de kinderen.
Wij kwamen bij Ineke niet zo zeer omdat wij of de kinderen grote problemen hadden. Onze meiden zijn (hoog) begaafde kinderen. Beiden zeer intelligent, maar mede daardoor sociaal en emotioneel niet altijd aansluitend aan hun leefomgeving. Met hun leefomgeving bedoel ik hun vriendjes en vriendinnetjes, bestaande en nieuwe situaties, school, familie en ook ons als ouders. Dit kan hen maar ook ons als ouders op momenten erg onzeker maken.
Wij hebben veel vertrouwen in onze kinderen maar maken ons net als alle ouders ook zorgen op bepaalde gebieden, zoals de balans tussen zekerheid en onzekerheid en het staande houden in de wereld. 
Door middel van de NEI coaching zijn wij tot het inzicht gekomen dat wij ten aanzien van de opvoeding en omgang met de kinderen op het juiste spoor zitten.
De meiden zelf hebben praktische handreikingen gekregen hoe zij zich in moeilijke situaties staande kunnen houden en zich hierin kunnen ontwikkelen. Ineke heeft hen beiden een handig hulpmiddel hiervoor meegegeven waarmee zij zelf aan de slag kunnen.
Als ouders is het prettig om bevestigd te zien dat we het helemaal zo slecht niet doen. Het geeft ons veel vertrouwen naar de toekomst toe.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random