Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Haar zelfvertrouwen is gegroeid!

Beste Ineke,

Een paar maanden geleden kwamen we voor het eerst bij je binnen. Ik voelde dat de hoofd- en buikpijnklachten van mijn dochter en de neerslachtige uitspraken af en toe niet normaal waren, maar ik wist zelf niet goed wat ik er mee aan moest. Bij de huisarts voelde ik me niet echt serieus genomen. Er was veel gebeurd en veranderd in haar leven. Volgens de huisarts zou het vanzelf wel goed komen, maar dat gevoel had ik niet. Het werd alleen erger.

Ik – en ook haar leerkrachten – hebben haar de laatste tijd zien opbloeien. Hartelijk dank voor jouw aandeel daar in! Haar zelfvertrouwen is gegroeid, ze is vrolijker en energieker en ook heel belangrijk, ze heeft zelf handvatten gekregen om met het een en ander om te gaan. En dat past ze ook toe. Haar bezoekjes aan jou waren ook geen verplicht nummer. Het viel voor haar onder de noemer “een leuk uitje”. Ze voelde zich prettig bij jou. Ik heb ook veel gehad aan de boekentips over hoogsensitiviteit. Van hieruit kunnen we de draad weer oppakken!
Bedankt, ik vond de bijeenkomsten verrijkend!

Ook mijn dochter I. wilde je wat schrijven en ze vindt het goed als je het op je website wilt plaatsen:

Ineke, ik ben al een beetje beter. De foto’s van het fotoalbum zitten in de kast. Ik vind het nog steeds leuk bij jou. Ik vind het leuk om jou een brief te sturen.

Dag, groetjes, I.
(NB We hebben alle foto's die I. in haar hoofd had en waar ze een vol hoofd van kreeg in een "fotoalbum"gedaan. Deze hebben we weggezet in een kast in haar hoofd. Zo kreeg I. rust in haar hoofd).

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random