Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Coaching bij praktijk Inham is gericht op het weer (opnieuw) in verbinding met jezelf komen en met je omgeving.

Je kunt hierbij denken aan

  • het in balans brengen van jouw emoties,
  • begeleiding bij rouw en verlies
  • begeleiding tijdens je ziekte (medisch maatschappelijk werk)
  • balans verkrijgen tussen gevoel en verstand
  • het optimaal gebruik maken van jouw natuurtalenten
  • meer grip krijgen op je leven door bewuste keuzes te maken die specifiek bij jou passen.
  • meer grip en balans in je relatie(s)

De basis van waaruit bij praktijk Inham wordt gewerkt ben jij. Dit in combinatie met alle kennis en ervaring die Ineke Vliem heeft. Er wordt op die manier gebruik gemaakt van verschillende  methodes, immers:

De mens centraal. Praktijk Inham kent een holistische mensvisie. holistische mensvisie IVHolisme houdt in dat er wordt gekeken naar de samenhang tussen geest, ziel en lichaam. Deze zijn immers niet te scheiden, ze beïnvloeden elkaar over en weer. Jouw fysieke gesteldheid heeft invloed op je psychisch welbevinden en andersom. Daarom is het extra fijn om een breedt scala aan mogelijkheden te hebben om naar jouw situatie te kijken: zowel vanuit de reguliere hulpverlening als vanuit de natuurgeneeskunde.

Ineke Vliem van praktijk Inham heeft kennis en ervaring met verschillende methodes, zoals NEI therapie, NLP, EMDR, methodes uit de contexturele therapie en systemisch denken, in het kader van onder andere hulp bij rouw en verlies en hechtings- en verliestrauma's. Daarnaast heeft Ineke ervaring op gedaan als (medisch) maatschappelijk werker in een ziekenhuis en revalidatiecentrum.

Werkwijze coaching
Het eerste gesprek is een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Het is immers van belang dat er een klik is. De vervolgafspraken plannen we per keer in. In het begin is dat vaak om de week, na een aantal keer stappen we over op meer tijd tussen de afspraken. 

Een gesprek coachingssessie duurt gemiddeld één uur. Hoeveel afspraken je nodig hebt bepaal je zelf. Dat zal gedurende het traject vanzelf duidelijk worden.