Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Na 3 maanden gereïntergreerd op mijn werk

Begin 2010 kwam ik met psychische klachten bij Ineke. Ik was niet meer in balans, kon de dingen niet meer ordenen en had concentratieproblemen. Ik had na de echtscheiding in 2007 geen tijd gehad om dit te verwerken. 2009 werd een wel heel bewogen jaar. De relatie met mijn ex-man veranderde drastisch en als klap op de vuurpijl werd mijn vader ernstig ziek. Ik wist ook niet meer hoe ik het allemaal draaiende moest houden. Had het gevoel dat die trein maar door raasde en er geen houden meer aan was. 
Door gesprekken met Ineke ben ik weer gaan leren voelen. Ik deed alles uit 'gewoonte' en dacht daar verder niet bij na. Ik heb mezelf rust gegeven om onverwerkte emoties stapje voor stapje te verwerken. Mijn draagkracht heb ik met hulp van Ineke weer opgebouwd om de draaglast aan te kunnen. Samen met Ineke heb ik ernaar toegewerkt om klaar te zijn voor het arbeidsproces. Al na 3 maanden ben ik weer begonnen met het opbouwen van mijn werkuren, tegen de zomer was ik weer volledig gereïntegreerd.
Voor de zomervakantie overleed mijn vader en merkte ik dat ik sterk genoeg was om dat verlies te kunnen verwerken. En sinds september werk ik weer volledig en neem ik voldoende rustmomenten om mijn accu weer op te laden. Ik luister liefdevol naar de boodschappen van mijn lichaam. Dank Ineke voor je luisterend oor en begeleiding in een voor mij moeilijke periode.

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random