Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Als de kinderen volwassen zijn stop ik met mijn leven

Op aanraden van een kennis kwam ik bij NEI coach Ineke terecht. Ineke vroeg me waarom ik bij haar kwam. Dat vond ik een moeilijke vraag. Dus ik vertelde haar kort over de dingen waar ik met haar over zou willen praten, over de dingen die me bezig hielden. Ineke stelde een aantal vragen en zo werd het helemaal duidelijk waar ze mee kon beginnen. Ook voor mezelf werd het steeds duidelijker.We maakten gebruik van onder andere Engelenkaarten, Bach Bloesemkaarten en we deden aan meditatie. Laatste had ik nog nooit eerder gedaan.
Uit het werken met de kaarten kwamen echt verrassende antwoorden, ik werd er steeds enthousiaster over. 
Ineke laat je praten wat je graag kwijt wilt, ze "trekt" niets uit je en dat maakt de gesprekken heel fijn en rustig.
Ik vond het heel fijn om een paar keer met haar te praten en merk dat het me heel goed heeft gedaan. 
Ineke: bedankt voor de fijne uurtjes, ik ben er echt heel positief over.
Ik kan het iedereen aanraden.


Waarom ik ervoor gekozen heb om naar NEI coaching te gaan. 
Als ik terug denk aan alle gebeurtenissen en belevingen die ik in mijn leven heb meegemaakt, dan denk ik dat die ‘goed’ verwerkt heb. Maar waarom blijven dan toch angsten en tranen komen als ik ze overdenk. Tijd voor NEI.Een kast, groot en netjes opgeborgen in de kelder, vol met emoties. Als ik die kast niet open maak heb ik er geen last van, maar zo gauw iemand iets vroeg uit ‘mijn’ kast, dan bleken deze toch niet zo goed verwerkt.
Ineke vroeg mij hoe mijn toekomst eruit zag?
“Niet zo moeilijk”, zei ik, “als de kinderen volwassen zijn ben ik er klaar mee, dan stop ik met mijn leven en heb ik nooit meer last van die volle kast in de kelder."
In de NEI coaching heeft Ineke mij laten ervaren dat mijn onderbewuste veel helderder is dan mijn verwarde gedachtes, die ik met mijn verstand overdenk.
In een relaxte sfeer zonder zweverig gedoe laat Ineke mijn onderbewuste vertellen wat goed zal zijn voor mij. Hoe ik weer rustig kan worden in mijn gedachten en geeft hierbij handvaten.
Soms dacht ik, ja ja, zal wel... Maar ondanks dat mijn verwarde gedachten nog wel eens met me op de loop gaan, blijk ik toch veel sneller te herstellen van mijn angsten. Voorheen kon ik er dagen last van hebben. 
En wat brengt dit mij? RUST. Rust in mijn hoofd. En dat voelt goed.
Toen Ineke mij vroeg bij de laatste coaching waar ik over 20 jaar zou staan in mijn leven, gaf ik zonder blikken of blozen toe dat ik dan echt een leuk leven zou hebben. Blijken mijn kinderen toch al lang volwassen te zijn. Dus onbewust, door middel van de coaching, een opgeruimde kast, wel nog met veel emoties maar met heel veel minder tranen.
Dat ben ik, K.

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random