Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Nieuws

Laatste nieuwtjes, wijzigingen of tips:

Webinar onvervuld verlangen

Op 13 juli 2021 kun je gratis deelnemen aan een gratis webinar met als titel "onvervuld verlangen". Een webbinar waarbij  wordt stilgestaan bij het onzichtbare verlies als je een onvervulde kinderwens hebt. Wil je deelnemen? Stuur mij een email en je krijgt een uitnodiging!

webinar 13 juli 2021

 

Openingstijden

Van juni t/m september 2021 is de praktijk geopend op maandag en donderdagmiddag.

 

Coronamaatregelen

Mijn praktijk is gewoon geopend tijdens de pandemie. Uiteraard houden we ons aan de coronamaatregelen. Als je zonder klachten bent, ben je welkom in mijn praktijk. 

Folders
In 2019 heeft praktijk Inham 2 nieuwe folders gemaakt. Download ze hier:

Ondersteuning bij rouw en verlies (folder)

Terug in balans (folder, in samenwerking met andere therapeuten in Best)

Supervisie (studenten) rouwbegeleiding
Vanaf juli 2019 kunnen studenten van de basisopleiding Land van Rouw bij Ineke Vliem terecht voor supervisie. Studeer jij voor rouwbegeleider bij een ander opleidingsinstituut, maar heb je wel interesse in supervisie? Ook dan ben je welkom, mits jouw opleiding daarmee akkoord is.

Ook als je afgestudeerd bent en je wilt graag supervisie ontvangen ben je van harte welkom.

Privacy
Met de komst van de nieuwe AVG, de nieuwe wet op de privacy, heeft ook Praktijk Inham nieuwe privacyregels gepulbliceerd op de website. Hierbij een directe link:   Privacy

Nieuwsbrief
Meldt je nu aan mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwtjes van praktijk Inham en interessante artikelen automatisch in je mailbox! (max 4 keer per jaar) Of volg mijn Facebookpagina Praktijk Inham Best, waar ik ook interesante nieuwtjes of artikelen deel.