Logo Inham uitgeknipt zonder Nei

Nieuws

Laatste nieuwtjes, wijzigingen of tips:

Coronamaatregelen

Mijn praktijk is vanwege de coronamaatregelen anders geopend dan anders. Als je zonder klachten bent, ben je welkom om wandelafspraak met mij te maken. We houden zo veel mogelijk 1,5meter afstand. Je kunt ook kiezen voor telefonisch contact of beeldbellen. Indien nodig kunnen we ook in de praktijk afspreken.

Specialisatie

Vanaf 2018 is Praktijk Inham zich volledig gaan richten op het bieden van begeleiding rondom rouw, verlies en trauma.
De prakijk is in 2008 ontstaan, na een periode van rouw bij mijzelf. Ik heb geleerd mijn verlies te dragen en heb mijn leven opnieuw vorrm gegeven. Hier paste voor mijn het neerzetten van mijn praktijk bij. In 2008 was ik er echter nog niet aan toe om mijzelf en mijn praktijk volledig als rouw en verliespraktijk neer te zetten. Nu sta ik er anders in, vandaar mijn specialisatie. Natuurlijk gooi ik mijn ervaring vanuit het verleden en niet overboord en blijven (oud)klanten ook gewoon welkom met de vragen die ze hebben. Terugkijkend op mijn cliƫntenbestand zie ik dat ik ook al heel lang (en veel) mensen mijn praktijk bezoeken met een verlieservaring. Verliezen in de breedste zin van het woord: verlies van een dierbare, verlies rond echtscheiding, moeite met veranderingen (verlies van je vastigheid), onvervulde verlangens en mensen die zichzelf zijn verloren.

Met de specialisatie zijn er ook een paar praktische wijzigingen:
- Als je naar mijn website kijkt zul je zien dat deze ook iets in aangepast (geen informatie meer over hoogsensitiviteit en beelddenken). De komende periode ga ik nog meer kritisch kijken naar de teksten op mijn website.
- Vanaf 1 januari 2020 ben ik nog aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en niet langer bij de VBAG. Vergoeding van de begeleiding door praktijk Inham blijft mogelijk vanuit het aanvullend pakket van je zorgverzekering, het valt nu onder de noemer psychosociale zorg.
- De openingstijden van mijn praktijk zijn ruimer geworden. Op dit moment is de praktijk geopend op maandag, dinsdagochtend en donderdag. Op dinsdagmiddag en woensdag ben ik werkzaam als praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) bij een huisarts in Eindhoven. 

Folders
In 2019 heeft praktijk Inham 2 nieuwe folders gemaakt. Download ze hier:

Ondersteuning bij rouw en verlies (folder)

Terug in balans (folder, in samenwerking met andere therapeuten in Best)

Supervisie (studenten) rouwbegeleiding
Vanaf juli 2019 kunnen studenten van de basisopleiding Land van Rouw bij Ineke Vliem terecht voor supervisie. Studeer jij voor rouwbegeleider bij een ander opleidingsinstituut, maar heb je wel interesse in supervisie? Ook dan ben je welkom, mits jouw opleiding daarmee akkoord is.

Ook als je afgestudeerd bent en je wilt graag supervisie ontvangen ben je van harte welkom.

Privacy
Met de komst van de nieuwe AVG, de nieuwe wet op de privacy, heeft ook Praktijk Inham nieuwe privacyregels gepulbliceerd op de website. Hierbij een directe link:   Privacy

Nieuwsbrief
Meldt je nu aan mijn nieuwsbrief en krijg de nieuwtjes van praktijk Inham en interessante artikelen automatisch in je mailbox! (max 4 keer per jaar) Of volg mijn Facebookpagina Praktijk Inham Best, waar ik ook interesante nieuwtjes of artikelen deel.

Gratis kennismaking

iets voor u?

Wilt u meer informatie, of eens van gedachten wisselen om te zien of Praktijk Inham iets voor u kan betekenen?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Neem contact op